تولید كنسانتره آهن از ضایعات نورد، مسیری جهانی و آینده‌محور است
تحلیل‌گر ارشد بازارهای بین‌المللی آهن و فولاد: تولید كنسانتره آهن از ضایعات نورد، مسیری جهانی و آینده‌محور است 
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۷/۲۷ 
۱۴:۰۴  | 
تعداد بازدید : ۸
تحلیلگر ارشد بازارهای ‌المللی آهن و فولاد با تأکید بر اهمیت رعایت الزامات زیست‌محیطی در صنعت فولاد جهان گفت: از سال ۲۰۲۲ همه کشورهای فولادساز با جدیت در مسیر اجرای قوانین سخت‌گیرانه زیست‌محیطی حرکت کرده‌اند و استفاده از باطله‌های نورد گرم و سرد برای تولید کنسانتره آهن، به‌عنوان یکی از روش‌های مؤثر و ارزشمند در این صنعت شناخته می‌شود.
درخشش گروه فولاد مباركه در عرصه بین‌المللی با كسب 3 عنوان برتر
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۷/۲۶ 
۱۸:۱۴  | 
تعداد بازدید : ۱۰۱۹
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه از درخشش گروه فولاد مبارکه در عرصه بین‌المللی با کسب 3 عنوان برتر خبر داد و گفت: امروز شاهد به ثمر نشستن تلاش جهادگران جبهه تولید کشور در فولاد مبارکه هستیم.
ارتقای شادابی، نشاط و تندرستی خانواده بزرگ گروه فولاد مباركه در اولویت است
رئیس امور ورزش فولاد مبارکه به‌مناسبت روز تربیت‌بدنی و ورزش: ارتقای شادابی، نشاط و تندرستی خانواده بزرگ گروه فولاد مباركه در اولویت است 
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۷/۲۶ 
۰۹:۴۲  | 
تعداد بازدید : ۲۵۱
رئیس امور ورزش شرکت فولاد مبارکه ضمن تبریک روز تربیت‌بدنی و ورزش، از اولویت‌دار بودن ارتقای شادابی، نشاط و تندرستی خانواده بزرگ گروه فولاد مبارکه خبر داد.
دریافت‌ جایزه (Steelie Awards) توسط فولاد مباركه بیانگر عملكرد صحیح این گروه صنعتی در مدیریت آب، انرژی، پسماند و مسئولیت‌های اجتماعی است
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۷/۲۵ 
۱۱:۴۵  | 
تعداد بازدید : ۱۸۰
کارشناس سیستم‌های مدیریت کیفیت و سرآمدی شرکت فولاد مبارکه گفت: قرار گرفتن شرکت فولاد مبارکه در فهرست کوتاه (Shortlist) جایزه معتبر استیلی 2025 (Steelie Awards)  انجمن جهانی فولاد (World Steel) و حضور در میان 7 فولادساز برتر جهان در حوزه پایداری، دستاوردی افتخارآفرین برای صنعت فولاد کشور است. این موفقیت بیانگر آن است که اقدامات فولاد مبارکه در زمینه‌های مدیریت آب، انرژی، پسماند و مسئولیت‌های اجتماعی از سوی مراجع بین‌المللی به‌عنوان نمونه‌ای برجسته از پایداری صنعتی شناخته شده است.
صفحه1از101123456...101.بعدي.برو

اطلاعیه ها
به استحضار میرساند شركت فولاد و نورد سبا در نظر دارد 100،000 (یکصدهزار) تن ته پاتیل (خرسک) ضایعاتی با ابعاد بیشتر از 70 سانتیمتر را از طريق برگزاری مزايده عمومي به فروش برساند.              
به استحضار می رساند شرکت فولاد مبارکه اصفهان در نظر دارد مقدار 30 تن شمش قلع خود را از طریق برگزاری مناقصه عمومی یک مرحله ای خریداری نماید.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان جهت شناسایی متخصصین در حوزه اقتصادی و مالی که دارای شرایط ذیل می‌باشند و تمایل به همکاری با شرکت دارند، دعوت به عمل می‌آورد.

6.1.8.0
گروه دورانV6.1.8.0