پیشنهاد ما برای ادامه همكاری با بنیاد ملی نخبگان، تغییر رویكرد از تمركز بر عرضه به سمت توازن میان عرضه و تقاضاست
معاون استراتژی و توسعه فناوری فولاد مبارکه در نشست صمیمی با نخبگان اصفهان: پیشنهاد ما برای ادامه همكاری با بنیاد ملی نخبگان، تغییر رویكرد از تمركز بر عرضه به سمت توازن میان عرضه و تقاضاست 
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۷/۲۷ 
۱۷:۳۲  | 
تعداد بازدید : ۱
معاون استراتژی و توسعه فناوری فولاد مبارکه در نشست صمیمی با نخبگان اصفهان گفت: پیشنهاد ما برای ادامه همکاری با بنیاد ملی نخبگان، تغییر رویکرد از تمرکز بر عرضه به سمت توازن میان عرضه و تقاضاست.
آینده گروه فولاد مباركه در گرو اقتصاد چرخشی، فولاد سبز، توسعه فناوری‌های نوین، تحول دیجیتال و هوش مصنوعی است
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۷/۲۷ 
۱۷:۱۲  | 
تعداد بازدید : ۲
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در نشست صمیمانه با نخبگان اصفهان گفت: گروه فولاد مبارکه نقش مهمی در توسعه فناوری و نوآوری در صنعت فولاد کشور ایفا می‌کند و در این میان ارتقای سطح استانداردها و همکاری‌های بین‌المللی امری ضروری است.
تولید كنسانتره آهن از ضایعات نورد، مسیری جهانی و آینده‌محور است
تحلیل‌گر ارشد بازارهای بین‌المللی آهن و فولاد: تولید كنسانتره آهن از ضایعات نورد، مسیری جهانی و آینده‌محور است 
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۷/۲۷ 
۱۴:۰۴  | 
تعداد بازدید : ۴۸
تحلیلگر ارشد بازارهای ‌المللی آهن و فولاد با تأکید بر اهمیت رعایت الزامات زیست‌محیطی در صنعت فولاد جهان گفت: از سال ۲۰۲۲ همه کشورهای فولادساز با جدیت در مسیر اجرای قوانین سخت‌گیرانه زیست‌محیطی حرکت کرده‌اند و استفاده از باطله‌های نورد گرم و سرد برای تولید کنسانتره آهن، به‌عنوان یکی از روش‌های مؤثر و ارزشمند در این صنعت شناخته می‌شود.
درخشش گروه فولاد مباركه در عرصه بین‌المللی با كسب 3 عنوان برتر
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۷/۲۶ 
۱۸:۱۴  | 
تعداد بازدید : ۱۱۸۱
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه از درخشش گروه فولاد مبارکه در عرصه بین‌المللی با کسب 3 عنوان برتر خبر داد و گفت: امروز شاهد به ثمر نشستن تلاش جهادگران جبهه تولید کشور در فولاد مبارکه هستیم.
صفحه1از102123456...102.بعدي.برو

اطلاعیه ها
به استحضار میرساند شركت فولاد و نورد سبا در نظر دارد 100،000 (یکصدهزار) تن ته پاتیل (خرسک) ضایعاتی با ابعاد بیشتر از 70 سانتیمتر را از طريق برگزاری مزايده عمومي به فروش برساند.              
به استحضار می رساند شرکت فولاد مبارکه اصفهان در نظر دارد مقدار 30 تن شمش قلع خود را از طریق برگزاری مناقصه عمومی یک مرحله ای خریداری نماید.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان جهت شناسایی متخصصین در حوزه اقتصادی و مالی که دارای شرایط ذیل می‌باشند و تمایل به همکاری با شرکت دارند، دعوت به عمل می‌آورد.

6.1.8.0
گروه دورانV6.1.8.0