استخدام شرکت تعاونی مصرف کارکنان فولاد مبارکه

کد : 48580201 موضوع قرارداد : خرید نان مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه شروع ثبت نام : 1403/11/02 - پایان ثبت نام : 1403/11/06

استخدام شرکت تعاونی مصرف کارکنان فولاد مبارکه

شروع ثبت نام : 1403/11/02

پایان ثبت نام : 1403/11/06

این شرکت به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز خود از واجدین شرایط از طریق برگزاری آزمون، ارزیابی مهارتی و مصاحبه، ارزیابی روانشناختی و معاینات طب صنعتی (جهت سنجش سلامت و توانایی جسمی)، به صورت قرارداد موقت طبق ضوابط قانون کار و تأمین اجتماعی جذب می‌نماید.

 

⁎ شرایط عمومی

1- تابعيت نظام جمهوري اسلامي ایران

2- تدین به دین اسلام یا یکي از ادیان رسمي كشور مصرّح در قانون اساسي

3- نداشتن سابقه محکوميت و سوء پيشينه كيفري كه موجب محروميت از حقوق اجتماعي شده باشد

4- عدم سوء مصرف مواد اعتيادآور به تأیيد مراجع ذی صلاح

5- داشتن كارت پایان خدمت وظيفه عمومي یا معافيت دائم

6- داشتن حداقل سن 18 سال تمام شمسی تا آخرین روز ثبت نام

7-  داشتن سلامت و توانایي كامل جسمي، روحي و ویژگي هاي روانشناختي جهت انجام فعاليت هاي شغلي طبق تأیيد مركز بهداشت حرفه اي

 

⁎ شرایط اختصاصی

جدول شرایط اختصاصی

شغل مدرک تحصیلی جنسیت تعداد نفرات
شاطر دیپلم مرد 1
چانه‌گیر دیپلم مرد 1
کارگر ساده نانوایی دیپلم مرد 1

 

تسهیلات منظور شده برای داوطلبان:

1- حداکثر سن قابل قبول در آزمون، 25 سال شمسی است. (مبنای محاسبه حداکثر سن تا آخرین روز ثبت نام است)

2- به كليه دارندگان كارت هاي پایان خدمت وظيفه عمومي یا معافيت دائم، مدت 24 ماه (2 سال) به حداكثر سن اضافه خواهد شد.

3- داوطلبان دارای سابقه کار به ازای هر سال، یک سال (تا سقف 13 سال) به حداکثر سنی آنان اضافه می شود. (سقف سنی 40 سال)

4- فرزندان معزز شهدا و فرزندان جانبازان 70 درصد به میزان 4 سال و فرزندان معزز جانبازان بالای 25 درصد جانبازی به میزان 3 سال به حداکثر سن آنان اضافه می‌شود (سقف سنی 40 سال)

این دسته از افراد مي بایست در صورت قبولی در آزمون کتبی، گواهي پرداخت حق بيمه از صندوق بازنشستگي مربوطه (شامل کلیه سوابق و سوابق تلفیقی) را به همراه سایر مدارک در روز ارزیابی مهارتی و مصاحبه ارائه نمایند.

در صورت قبولی در آزمون کتبی، تمامی مدارک و مستندات ارائه شده توسط داوطلبان در مرحله "ارزیابی مهارتی و مصاحبه" کنترل خواهد شد. بدیهی است چنانچه هر یک از شرایط فوق (عمومی و اختصاصی) ، خلاف اطلاعات اعلام شده توسط داوطلب محرز گردد، از انجام مراحل بعدی استخدامی ممانعت بعمل خواهد آمد.

لازم به ذکر است افراد جذب شده از طریق آزمون‌های یکسال اخیر در سامانه ساپفو ، مجاز به شرکت در آزمون نمی‌باشند.

 

⁎ شرایط شایستگی


شغل : شاطر

شرایط احراز :

  • مدرک تحصیلی دیپلم

پیشنیاز :

  • آمادگی جسمانی
  • شناخت اصول ایمنی ناحیه مربوطه

شایستگی‌های مورد نیاز :

- توانایی رعایت اصول و نکات ایمنی و بهداشتی و پیشگیری از حوادث

  • شناخت اصول رعایت بهداشت و ایمنی فردی
  • شناسایی اصول فوریت‌های پزشکی
  • شناسایی محیط کار مناسب برای نانوایی
  • مواد و ابزار شوینده مناسب

- توانایی تشخیص مواد اولیه مناسب برای نانوایی نان تافتون

  • آشنایی با گونه‌های گندم مورد استفاده برای نان
  • شناسایی اصول آرد مناسب
  • شناخت شرایط نگهداری آرد
  • شناسایی اصول تشخیص کیفیت مخمر صنعتی
  • شناسایی اصول تشخیص کیفیت و کمیت خمیر ترش
  • شناخت اصول روش تهیه خمیر ترش

- توانایی تشخیص امکانات، ابزار و تجهیزات مناسب برای نانوایی نان تافتن

- توانایی تهیه خمیر و نان تافتون

  • شناخت اصول الک کردن
  • شناخت اصول توزین و مخلوط کردن آرد
  • شناخت اصول چانه‌گیری و شکل‌دهی به خمیر
  • شناخت اصول کار با تنور

 

شغل : چانه‌گیر

شرایط احراز :

  • مدرک تحصیلی دیپلم

پیشنیاز :

  • آمادگی جسمانی
  • شناخت اصول ایمنی ناحیه مربوطه

شایستگی‌های مورد نیاز :

- انتخاب آرد مناسب برای تولید نان مورد نظر

  • شناخت انواع آرد مناسب برای تولید نانهای مختلف حجیم و نیمه حجیم
  • تهیه اختلاط مناسب از نوع آرد
  • دقت در تشخیص ناخالصی‌های آرد

- الک کردن، توزین و مخلوط کردن آردها برای تولید نان مورد نظر

- انتخاب مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه خمیر

  • شناخت مقدار و دمای آب مصرفی
  • شناخت کیفیت و مقدار نمک مورد نیاز
  • شناخت مخمر صنعتی و خمیر ترش
  • شناخت سایر مواد افزودنی (اسید آمینه سیزین، امولسیفایرها، آنزیمها، ویتامین ث و ...)

- توانایی تهیه خمیر و عمل‌آوری آن (تخمیر اولیه)

- تقسیم خمیر آماده شده و چانه‌گیری

  • توانایی کار با دستگاه‌های تقسیم، توزین و چانه‌گیری خمیر و به کارگیری آن

- شکل دهی به خمیر و تیغ زدن

 

شغل : کارگر ساده نانوایی

شرایط احراز :

  • مدرک تحصیلی دیپلم

پیشنیاز :

  • آمادگی جسمانی
  • شناخت اصول ایمنی ناحیه مربوطه

شایستگی‌های مورد نیاز :

- توانایی نظافت و شست و شوی ابزار و تجهیزات

  • اصول بهداشت ابزار و تجهیزات تولید مواد غذایی
  • مواد و ابزار شوینده مناسب

- توانایی نظافت و شستشوی محیط کارگاه

  • اصول بهداشت محیط کارگاه‌های مواد غذایی
  • مواد و ابزار شوینده مناسب

- توانایی انبارش مواد اولیه

  • شناخت مواد اولیه مورد مصرف در تولید نان
  • اصول روش‌های نگهداری مواد اولیه مورد نیاز کارگاه
  • اصول صحیح چیدمان و انبارش مواد اولیه
  • آفات انباری و روش‌های پیشگیری و مبارزه با آن
  • وسایل و تجهیزات مورد نیاز در زمینه نگهداری مواد اولیه مورد نیاز کارگاه
  • روش‌ها و ابزار تشخیص آفات

- توانایی بسته بندی نان

 

⁎ مفاد آزمون

آزمون مبتني بر سؤالات چهار گزینه‌اي بدون احتساب نمره منفي است.

سؤالات علمی با توجه به گروه امتحاني و رشته مورد نياز طراحي شده و مفاد آزمون شامل سؤلات تخصصی در زمینه مهارت های مورد نیاز بر اساس شرایط شایستگی فوق الذکر می باشد.

 

⁎ مراحل فرآیند استخدام

1- مطالعه دقيق شرایط آگهي مندرج در آن و آماده نمودن مدارک مورد نياز

2- ثبت نام در آزمون و اخذ كد رهگيري از طریق لینک معرفی شده در آخر همین صفحه و پرداخت بخشی از هزینه های آزمون به سازمان فنی و حرفه ای که نحوه پرداخت در سایت ثبت نام مشخص شده است

3- در صورت ثبت نام نفرات بیش از مقدار مقرر در هر رشته، یک مرحله آزمون آنلاین (غیر حضوری) پیش از آزمون کتبی برگزار خواهد شد که لازمه حضور در آزمون کتبی، قبولی در این مرحله خواهد بود

4- حضور در محل برگزاري آزمون طبق برنامه آزمون كتبي

5- دریافت نتيجه آزمون كتبي از طریق سایت ثبت نام

6- حضور در فرآیند ارزیابي مهارتي، مصاحبه و ارزیابی روانشناختی در صورت کسب حد نصاب نمره قبولی در آزمون كتبي

7- حضور در مرحله معاینات طب صنعتي درصورت پذیرش در مراحل قبلي

8- تکميل پرونده شامل ارائه مدارک عدم سوء پيشينه و عدم اعتیاد و سایر مدارک مورد نياز

9- انعقاد قرارداد موقت كار، شروع به كار و آموزش هاي توجيهي بدو استخدام براي پذیرفته شدگان نهایي

 

⁎ محدوده سرویس دهی ایاب و ذهاب کارکنان شرکت

مبارکه / زرین‌شهر

 

⁎ نحوه ثبت نام

جهت ثبت نام ضمن مطالعه نکات زیر از طریق لینک ثبت نام که در پایان این صفحه قرار داده شده اقدام نمایید.

1- توصیه می گردد برای انجام بهتر و کامل تر مراحل ثبت نام، ترجیحاً از رایانه به جای تلفن همراه استفاده نمایید.

2- در صورتی که تاکنون در این سامانه ثبت نام نکرده اید ابتدا از طریق قسمت ثبت نام در سایت مربوطه نسبت به تکمیل فرم ها اقدام فرمایید.

3- اطلاع رسانی مراحل آزمون از طریق شماره تلفن همراه ثبت شده انجام می پذیرد لذا با دقت نسبت به تکمیل اطلاعات فردی و شماره همراه اقدام و در پایان اطلاعات را ذخیره نمایید.

4- دقت نمایید که نام کاربری، کدملی درج شده در سامانه می باشد. همچنین رمز عبور را برای ورود مجدد و انجام مراحل بعد به خاطر بسپارید.

5- بعد از ورود به پروفایل شخصی وارد قسمت "مشخصات من" شده و آن را با دقت تکمیل و در آخرین قسمت حتماً ذخیره نمایید. دقت شود بعد از ذخیره نهایی امکان ویرایش وجود ندارد. همچنین درج تاریخ و ساعت تکمیل بعد از ذخیره نهایی در بخش "مشخصات من" قابل مشاهده می باشد.

6- پس از تکمیل مرحله ثبت نام به بخش "آزمون های فعال" رفته و در آزمون شغلی مورد نظر ثبت نام نمایید.

7- انتخاب چند گروه شغلی به شرط داشتن کامل شرایط احراز و شایستگی و پرداخت بخشی از هزینه های آزمون به مبلغ 200.000 ریال به صورت جداگانه برای هر آزمون شغلی مجاز می باشد.

8- در پایان می توانید در بخش "آزمون های ثبت نام شده" از آزمون ثبت نام شده اطمینان حاصل نمایید.

9- دقت در ورود اطلاعات و انجام موارد از جمله ذخیره اطلاعات در بخش مشخصات من، ثبت نام در گروه شغلی از بخش آزمون های فعال و پرداخت هزینه، بر عهده فرد متقاضی بوده و عدم رعایت موارد فوق موجب حذف از روند استخدام می گردد.

10- ثبت نام شما بعد از بررسی بخش های مختلف از جمله هزینه پرداخت توسط بخش مالی، قطعی می گردد. در صورت عدم تایید امکان ادامه روند ثبت نام مقدور نیست.

11- پس از ثبت نام در صورت داشتن هرگونه سؤال، از قسمت پشتیبانی بخش درخواست پشتیبانی استفاده نمایید تا در اسرع وقت به سؤالات شما پاسخ داده شود.

12- در صورت وجود هرگونه مشکل در فرآیند ثبت نام، با ارسال پیامک به سامانه پیام کوتاه مرکز آموزش فنی و حرفه ای به شماره 50004075000111 و یا تماس با شماره تلفن های 2-52465330 ، موضوع را پیگیری فرمایید.

13-کلیه مراحل ثبت نام و پیگیری های بعدی آن از طریق لینک زیر امکان پذیر است و سایت فولاد مبارکه صرفاً نسبت به اطلاع رسانی آگهی استخدام اقدام نموده و ثبت نام شما در سایت مرکز آموزش فنی و حرفه ای انجام می پذیرد.

جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر کلیک کنید

 

امتیاز :  ۴.۳۱ |  مجموع :  ۳۹

برچسب ها
    6.1.8.0
    V6.1.8.0